Funders

Een effectieve én leuke tool voor fondsen.

Zoek projecten

Gemakkelijk. Volledig. Overzichtelijk. Zo kan het ook.

Doing good done better voor Funders : in 6 stappen

Een illustratie voor het registreren bij FindNFund

1. Maak je profiel aan en personaliseer jullie proces

Registreer je eenvoudig via onze website. Bepaal aan welke criteria aanvragen moeten voldoen om bij jullie in aanmerking te komen voor funding. Je kunt deze criteria op elk moment aanpassen en verwijderen.

Een illustratie van een computer scherm met daarop een checklist en de titel 'Criteria'

3. Ontvang aanvragen

Door de projectcheck die altijd uitgevoerd wordt door de Finder voor het doen van een aanvraag ben je zeker dat een aanvraag aan jullie basisvoorwaarden voldoet.

Een illustratie van een ophoudende hand waarin een hartje en een geld icoon zitten

5. Overeenkomen financiering

Afspraken maken over financiering en de uitbetaling. Daarna de overeenkomst tekenen en vastleggen. Overeenkomsten worden rechtstreeks gemaakt tussen Finder en Funder.

Een illustratie van een computer scherm met een vergrootglas er op

2. Zoek Finders

Bekijk alle projecten van Finders die actief op zoek zijn naar funding. Vul zelf onderwerpen in of laat ons algoritme suggesties geven voor de project(en) waar je funding aan wilt geven. Een interessant project en/of Finder gevonden? Nodig ze snel en vrijblijvend uit voor het indienen van een aanvraag.

Een illustratie van een kalender met een melding, een envelop met een melding en een opengeslagen folder

4. Alle aanvragen behandelen op één plek

Na het ontvangen van een aanvraag, is het tijd om de aanvraag te beoordelen. Via je organisatie dashboard hebben jij en je collega's het overzicht op alle aanvragen en inzicht in de statussen. Ons platform ondersteunt jullie beoordelingsproces en de communicatie tijdens dat proces met de Finder.

Een illustratie waarin een rondgang wordt weergegeven van statistieken, een gespreksballon en een envelop met meldingen

6. Monitoren en verantwoorden financiering

Een passende Finder gevonden en de aanvraag toegekend? Samen met de Finder kun je aan de slag met jullie gemeenschappelijke passie: bijdragen aan een mooiere wereld. Via ons platform kun je de status van het project monitoren en eenvoudig contact houden.

FAQ

De meestgestelde vragen en antwoorden.

Hoe zorgen jullie ervoor dat we niet worden overspoeld door aanvragen?

Chevron icoon

Enkel goede doelen die voldoen aan de, door jullie opgestelde, basiscriteria kunnen een aanvraag doen. Dat betekent dat er geen onnodig tijd gaat zitten in het behandelen van aanvragen die niet passend zijn. Ook is het mogelijk de optie voor het indienen van aanvragen door goede doelen op ieder gewenst moment tijdelijk stop te zetten.

Hoe lang hebben we de tijd om een aanvraag te behandelen?

Chevron icoon

Fondsen bepalen zelf het tijdsbestek waarin ze een aanvraag willen behandelen. Dit wordt ook getoond op het profiel. Je kunt zowel de doorlooptijd van een aanvraag als specifieke vergaderdata, waarin aanvragen worden behandeld, aangeven in je profiel.

Hoe verloopt het toekennen van een funding?

Chevron icoon

FindNFund faciliteert de zoektocht naar de juiste match, maar is niet verantwoordelijk voor de uitbetaling. Het toekennen van de aanvraag is een overeenkomst tussen het fonds en het goede doel. Dat betekent dat fondsen verantwoordelijk zijn voor het toekennen van een funding.

Welke informatie is nodig om mijn fonds te registreren op FindNFund?

Chevron icoon

Voor een registratie is algemene informatie (naam fonds, contactgegevens etc.) over het fonds noodzakelijk. Ook is het verplicht een KVK-nummer door te geven.

Welke kosten zijn verbonden aan het gebruikmaken van FindNFund?

Chevron icoon

Op deze pagina lees je alles over onze tarieven.

Kan ik meerdere aanvragen ontvangen en behandelen?

Chevron icoon

Zeker. Je kunt onbeperkt aanvragen ontvangen als je member wordt. Alle aanvragen worden overzichtelijk gepresenteerd in het online dashboard waar jij en je collega's allemaal toegang tot hebben.